Pudinková slast

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Mražené borůvky nechte rozmrazit. Připravte skleničky na destilát (nebo jakékoli jiné menší skleničky) a vanilkový a pistáciový pudink. (Pudinky uvařte s mlékem a cukrem podle návodu na obalu.)

2. Do skleniček nalijte do poloviny pistáciový pudink, zasypte ho borůvkami a dolijte vanilkovým pudinkem.

3. Na závěr dozdobte nasekanými pistáciemi a zbylými borůvkami. Podávejte vychlazené.

Poznámka k receptu

Tip: Obměňte pudink za čokoládový a banánový. Na dozdobení použijte čerstvý banán a nastrouhanou čokoládu.

Až na 25 kusů!

  • 1 hodina chladnutí

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...