Velikonoční vajíčka se zeleným čajem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Máslo, cukr, sušené mléko a práškový čaj pečlivě propracujeme rukama (můžeme přidat i strouhaný kokos), až vznikne jednobarevná kompaktní hmota, kterou uložíme na chvíli do chladničky.

Z vychlazené hmoty oddělujeme malé kousky, z kterých vytvarujeme vajíčka. Část pak můžeme obalit v kokosu a část v pražené rýži, která má jemnou nahořklou chuť a dobře koresponduje se sladkou chutí vajíček. Hotová vajíčka skladujeme v chladničce, ale ne příliš dlouho.

Poznámka k receptu

Když si v květinářství koupíte malé plastové vajíčko, můžete ho po rozříznutí použít jako formičku na tvarování sladkých vajíček.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...