Pěna z bílé čokolády

Seznam surovin

Na želé z fíků:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nakrájené fíky rozvaříme s vínem, medem a pomerančovou kůrou, rozmixujeme a vmícháme do nich želatinu rozpuštěnou podle návodu na obalu. Zchladlou směs nalijeme na dno vhodných formiček a necháme ztuhnout v chladu.

1 dl smetany svaříme s dření z vanilkového lusku na dvě třetiny původního objemu. Přidáme rozlámanou čokoládu a necháme ji rozpustit. Vmícháme želatinu nabobtnalou v troše studenév vody, kozí sýr, cukr a brandy a když směs prochladne a začne houstnout, vmícháme do ní ušlehaný zbytek šlehačky.

Tuhnoucí pěnu nalijeme do formiček s želé a necháme ztuhnout.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...