Malinový šerbet s tymiáneMm

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do rendlíku vlijte mléko a přidejte cukr. Pomalu přiveďte k varu a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Pak rendlík stáhněte z plotny a dejte do mléka tymián. Nechte 30 minut infúzovat. Pak mléko přeceďte.

2. Maliny rozmixujte dohladka a propasírujte přes jemné sítko. Vmíchejte citronovou šťávu, ochucené mléko a nechte vychladit. Vlijte směs do zmrzlinovače a nechte zmrazit.

Poznámka k receptu

Šerbet je takový kříženec mezi zmrzlinou a sorbetem – díky mléku je krémovější, zachovává si ale i výraznou ovocnou chuť.

1 l

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...