Jahody se zeleným chřestem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Polovinu výhonků chřestu nakrájíme pomocí škrabky na brambory na tenké plátky, které na krátkou dobu ponoříme do vařící se osolené vody a pak ihned prudce zchladíme v ledové vodě. Stejným způsobem spaříme a zchladíme i zbylé čtyři výhonky, které necháme v celku.

V míse rozmícháme balzamikový ocet s medem a špetkou soli a tuto zálivku lehce promícháme s připraveným chřestem.

Do každé ze čtyř vysokých sklenic postavíme jeden celý výhonek chřestu a na dno rozdělíme na osminky nakrájené jahody. Poháry doplníme dlouhými plátky chřestu a necháme dobře vychladit.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...