Křupavé rýžové lupínky s tvarohem

Seznam surovin

Na lupínky:

Na tvaroh:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rýžové papíry nastříháme každý na čtyři kousky (celkem jich tedy budeme mít 16) a usmažíme je v pánvi ve vrstvě rozpáleného oleje dozlatova (nafouknou se). Necháme je odkapat na papírovém ubrousku a ihned je poprášíme moučkovým cukrem.

V misce rozšleháme tvaroh s cukrem a přidáme část drobně nakrájeného sušeného ovoce.

Ochucený tvaroh rozdělíme do misek, zapícháme do něj pocukrované lupínky a posypeme ho zbytkem nakrájeného sušeného ovoce.

Poznámka k receptu

Pokud budete dezert podávat třeba na oslavě, dejte tvaroh do jedné misky a do druhé lupínky, aby si každý mohl sám jednotlivé lupínky do tvarohu namáčet.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...