Tvarožník se sušeným podzimním ovocem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Sušené ovoce nakrájíme na kousky a zalijeme je 2 dl vody smíchané s limetkovou šťávou.

V míse utřeme vejce s oběma druhy cukru, přidáme tvaroh a mouku smíchanou s práškem do pečiva.

Namočené ovoce slijeme, necháme odkapat a přimícháme ho do připraveného těsta, které dobře propracujeme.

Připravené těsto rozprostřeme do kruhu na vymazaný a vysypaný plech nebo do kulaté keramické zapékací formy, vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme, dokud povrch nezezlátne (asi 30 minut). Na posledních několik minut snížíme teplotu trouby na 150 °C.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...