Rychlý ovocný koláč podle Hanky Křížkové

Seznam surovin

Na žmolenku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Bílý jogurt vylijeme do mísy. Polohrubou mouku a krupici odměříme v kelímku, který nám zbyl od bílého jogurtu a nasypeme k jogurtu. Přidáme prášek do pečiva a dvě vejce. Vše důkladně promísíme a vytvoříme těsto.

Na plech dáme pečící papír a rozetřeme na něj těsto a pokryjeme ovocem, které máme k dispozici - borůvky, meruňky, švestky, rybíz atd. Nakonec posypeme žmolenkou.

Dále do vyhřáté trouby n a 180 °C a pečeme cca 2O - 25 minut.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 2

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...