Mřížkový koláč s lesním ovocem

Seznam surovin

Těsto:

Náplň:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Z uvedených surovin vypracujte těsto, rozdělte ho na poloviny a nechte asi 30 minut odležet v chladničce.

2. Polovinou rozváleného těsta vyložte koláčovou formu o průměru 24 cm. Druhou polovinu rovněž rozválejte a rozkrájejte na mřížky. Troubu předehřejte na 170 °C.

3. Korpus potřete zavařeninou, rovnoměrně posypte ovocem a ozdobte mřížkami.

4. Vložte do trouby a pečte 35 až 40 minut, až bude náplň bublat a těsto zezlátne.

Poznámka k receptu

Svěží verze lineckého koláče zaboduje.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...