Jogurtový koláč s jahodami

Seznam surovin

Drobenka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Jahody pečlivě omyjte a nakrájejte na plátky.

2. Jogurt smíchejte s rozšlehanými vejci, olejem, moukou, práškem do pečiva a citronovou kůrou a vypracujte hladké těsto.

3. Pekáč vymažte máslem a vysypte moukou.

4. Troubu předehřejte na 180 °C.

5. DROBENKA: Smíchejte máslo s cukrem a moukou a rukama uhněťte drobenku.

6. Do připraveného pekáče vložte těsto a jeho povrch hojně poklaďte plátky jahod a zasypte drobenkou.

7. Pečte v předehřáté troubě asi 35 minut

Poznámka k receptu

Ovoce můžete měnit podle chuti a toho, jak vám právě dozrává na zahrádce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...