Lahodné TIRAMISU

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Mascarpone vyklopte do mísy a zlehka, ale důkladně ho vyšlehejte s amarettem, citronovou šťávou a cukrem. Získat by mělo lehce alkoholový nádech. Příliš ho neslaďte.

2. Začněte vrstvit: na dno patří cukrářské piškoty, pečlivě pokapané kávou. Na ně dejte část krému a pokračujte až do spotřebování všech ingrediencí. Poslední vrstvou musí být ochucené mascarpone. Servírovat můžete do skleniček, pohárů i různě velkých misek. Horní část mascarpone se dá navrstvit ozdobně pomocí cukrářského sáčku a jednoduché cukrářské špičky.

3. Dejte na pár hodin, ideálně přes celou noc, ztuhnout do ledničky, před servírováním zlehka poprašte holandským kakaem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...