Křehká srdíčka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na vál prosejte mouku s práškem do pečiva, přidejte rozkrájený tuk, promněte jako na drobenku, přidejte víno a upravte na vláčné těsto. Zabalte ho a nechte půl hodiny odpočinout.

Pak těsto rozdělte na několik dílů a z každého vyválejte na pomoučněném vále co nejtenčí placku. Vykrájejte větší srdce (formičkou, ostrým nožem nebo rádlem) přendejte je na plech vyložený pečicím papírem. Vložte do předehřáté trouby na cca 180 °C a pečte 10 - 15 minut.

Ještě teplé je obalte v moučkovém cukru promíchaném s vanilkovým cukrem. Namísto cukru můžete také osolit!

Poznámka k receptu

Do srdíček můžete vypíchnout kolečko na provlečení stužky!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...