CHOCOLATE ZACAPA DREAM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cukr na karamel nechte zkaramelizovat a za stálého míchání přlijte smetanu. Všechny suroviny kromě rumu Zacapa smíchejte, rozmixujte, přeceďte a zmrazte ve strojku na zmrzlinu. Ten je v tomto případě nezbytný, bez něj by zmražená směs byla příliš tvrdá a hutná.

2. když je zmrzlina téměř hotová, přilijte rum Zacapa.

3. Zmrzlinu podávejte s nastrouhanou bílou čokoládou a posypte griliášem.

Poznámka k receptu

Jedinečná kombinace guatemalského rumu Zacapa Centenario 23 a pravé čokoládové zmrzliny, doplněné bílou čokoládou a oříškovým griliášem. Recept na výrobu zmrzliny Zacapa je přísným tajemstvím zmrzlináře Honzy Hochsteigera a originál si můžete dát pouze v restauraci Asian Temple. Zjednodušenou verzi téhle dokonalé zmrzliny ale můžete vyzkoušet i doma.

1 kg zmrzliny

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...