Semínkový chléb

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse pečlivě promíchejte všechny suché ingredience. Přidejte rozpuštěný kokosový olej, agávový sirup, vodu a znovu promíchejte. Formu na pečení vyložte pečicím papírem a vyplňte připravenou směsí. Nechejte 2 hodiny odležet. Poté směs vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 25 minut. Pak chleba i s pečicím papírem vyndejte, přemístěte na plech a obraťte ho opečenou částí dolů. Vložte opět do trouby na dalších asi 30 minut, dokud chleba nebude krásně opečený a křupavý. Hotový chléb nechejte vychladnout a teprve poté krájejte. Krajíce můžete namazat medem, tvarohem nebo marmeládou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...