Polévka "knedlovepřozelo"

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Knedlíky nakrájíme na kostičky, nasypeme je na plech, pokapeme rozpuštěným máslem a ve vyhřáté troubě je upečeme dozlatova.

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na 2 lžících oleje dozlatova. Přidáme kmín, opečené houskové kostičky, zalijeme asi 7,5 dl vody a za občasného míchání přivedeme k varu. Přilijeme smetanu a povaříme 10 minut. Pak polévku rozmixujeme, vmícháme do ní vymačkané a překrájené zelí, osolíme ji a vaříme za občasného promíchání, dokud zelí nezměkne.

Maso nakrájíme na kostičky a opečeme ho na zbylém oleji.

Hotovou polévku rozdělíme na talíře, přidáme opečené maso a každou porci posypeme pažitkou nebo petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...