Vepřové maso s cibulí na víně II

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso omyjte, osušte, osolte a opepřete. Cibuli nakrájejte na slabá kolečka a trochu osolte. Maso vložte do sádlem vymazaného pekáče, obložte cibulí a přelijte rozehřátým sádlem.

Pekáč vložte do trouby vyhřáté na 250°C, teplotu stáhněte na 220°C a maso upečte doměkka. Podle potřeby ho během pečení podlévejte vodou.

Nakonec přilijte víno a chvíli poduste. Podávejte s jakkoli upravenými bramborami.

Poznámka k receptu

Cibuli můžete zkombinovat a použít polovinu bílé a polovinu červené.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...