Pljeskavica s rajčaty a omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso osolíme, opepříme a pomocí mokrých rukou vytvoříme 4 stejné plátky pljeskavice (tenké asi 1 cm, během pečení se scvrknou).

Pljeskavice dáme na horký gril a opékáme cca 2 minuty z každé strany (uvnitř mohou zůstat růžové).
Zároveň s masem dáme na gril rozpůlená rajčata řezem na gril a pečeme do změknutí.

Podáváme s tatarskou omáčkou, smíchanou s nasekanými lístky tymiánu, cayenským pepřem neboli chilli papričkou, pivem a na kolečka nakrájenou mladou cibulkou. Servírujeme s opečenou ciabattou (italský chléb), nebo celozrnným či tmavým pečivem a listem salátu.

Poznámka k receptu

Servírujeme s opečenou ciabattou (italský chléb), nebo celozrnným či tmavým pečivem a listem salátu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...