Cibulové kroužky v tequilovém těstíčku

Seznam surovin

Na těstíčko:

Na medovo-limetkovou omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V misce důkladně rozšleháme mléko s jablečným octem a tequilou.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, které rozebereme na jednotlivé kroužky. Vložíme je do připravené směsi a uložíme alespoň na hodinu do chladničky.

Mezitím smícháme všechny přísady na omáčku a uložíme ji do chladničky. V další misce dobře rozšleháme tequilu s mlékem, solí a jedním hrnkem mouky. Zbylou mouku nasypeme na mělký talíř.

Vychlazené cibulové kroužky vyjmeme ze směsi, ve které byly naložené, obalíme je v hladké mouce, pak v připraveném těstíčku a postupně je usmažíme dozlatova v dostatečném množství rozehřátého oleje dozlatova (asi 4 minuty z každé strany). Necháme je odkapat na papírovém ubrousku a podáváme je s miskou vychlazené omáčky, do které si je bude každý namáčet.

Poznámka k receptu

1 hrnek = 2,5 dl

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...