Vaječné placičky se zelenou majonézou

Seznam surovin

Na zelenou majonézu:

  • majonéza 180 gramů
  • špenát 2 lžíce (mražený, protlak - kousky, ne celý blok)
  • bylinky 1 hrnek (petrželka, pažitka, kerblík, aj)
  • sůl 3 špetky
Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z čerstvých vajec, mléka a mouky vymícháme husté těstíčko, do kterého přidáme nahrubo nastrouhaná vařená vejce a nakrájené cibulky s papričkou.

Směs osolíme, opepříme a na pánvi s rozehřátým olejem z ní pozvolna upečeme malé zlatavé placičky, které podáváme s majonézovou zelenou omáčkou.

Rozmrazený špenátový protlak důkladně promícháme s nasekanými bylinkami a majonézou a dochutíme solí.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...