Italské grissini

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Promíchejte mouku s droždím, přidejte vodu, bazalku a nadrobno nakrájená rajčata. Ze sklenice, ve které byla rajčata naložena, vlijte do těsta 3 lžíce oleje. V robotu nebo vařečkou promíchejte, přidejte sůl a vypracujte hladké, těsto. Nechte v teple kynout hodinu.

2. Z těsta odkrajujte kousky a vyválejte tenké dlouhé tyčinky. Přeneste je na plech vyložený pečicím papírem, posypte hrubou solí a pečte dozlatova 20–25 minut při 200 °C.

Poznámka k receptu

Chlebové tyčinky darujte s dobrým červeným vínem nebo klidně jen tak. Udělají radost těm, kteří nejsou na sladké.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...