Smažený celer

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do vroucí osolené a citronem okyselené vody dejte celer nakrájený na půlcentimetrové plátky. Vařte je
asi 3 minuty. Celer sceďte, prolijte studenou vodou a nechte okapat. Připravte si těstíčko ušlehané
z mouky, žloutku a piva. Mělo by být husté asi jako těsto na omelety. Osolte ho a potom do něj
lehce vmíchejte bílkový sníh. Plátky celeru obalte v hladké mouce, pak v těstíčku a smažte je v široké
pánvi na rozpáleném oleji. Podávejte s bramborami posypanými pažitkou a s omáčkou smíchanou
z majonézy a rajského protlaku.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...