Guláš z kysaného zelí

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a orestujeme ji ve větším hrnci na rozehřátém oleji. Přidáme majoránku, mletou papriku, jablko zbavené jádřince a nakrájené na větší kousky a kysané zelí, vše zalijeme vývarem, promícháme a dusíme pod pokličkou 20 minut.

Guláš osolíme, opepříme, vmícháme oloupanou a najemno nastrouhanou bramboru a povaříme ještě 10 - 15 minut.

Mezitím nakrájíme krůtí maso a očištěné papriky na nudličky, zprudka je společně orestujeme v pánvi na rozehřátém másle, osolíme je a opepříme.

Zelný guláš rozdělíme na talíře, rovnoměrně na ně rozdělíme krůtí maso s paprikami a ihned podáváme, doplněné chlebem nebo pečivem.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...