CELEROVÁ KAŠE S RESTOVANÝM TEMPEHEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Očištěný celer a brambory nakrájíme na hranolky, dáme do hrnce a podlijeme trochou vody, osolíme a pod pokličkou dusíme. Hlídáme, aby se voda neodpařila, v případě potřeby vodu dolejeme. Když jsou celer a brambory měkké, přidáme máslo a rozmixujeme na kaši.

Na pánvi na oleji opékáme z obou stran na plátky nakrájený tempeh, po 2–3 minutách přidáme shoyu a ještě pár minut opékáme. Servírujeme se zeleninou dušenou ve vlastní šťávě.

Poznámka k receptu

Tip: Můžete na talíř přidat i lžíci kysaného zelí, obohatíte tak pokrm o cenná probiotika.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...