Špagety po uhlířsku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Špagety vložte do vroucí osolené vody, uvařte doměkka (takzvaně na skus - al dente, jak říkají Italové) a sceďte.

Ve velké pánvi rozškvařte na nudličky nakrájenou slaninu, přidejte na plátky nakrájený česnek, velmi krátce ho zpěňte, vložte špagety a promíchejte.

V hrnku rozkvedlejte vejce se smetanou, polovinou nastrouhaného sýra, sůl, pepř a nalijte ke špagetám. Dobře promíchejte a odstavte. Porce posypte zbylým sýrem.

Poznámka k receptu

Vaječná směs na špagetách by měla zůstat trochu tekutá, avšak jen v tom případě, že máte dobře prověřená vejce, jinak je nechte raději srazit.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...