Milanovo houbové rizoto

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibule oloupeme a skrojíme jim vršky. Vložíme je do hrnce s 2 litry vroucí osolené vody a povaříme je asi 15 minut.

Pak cibule vyjmeme, do vývaru vložíme sáčky s rýží a uvaříme ji doměkka.

Z uvařených cibulí vydlabeme vnitřky, nakrájíme je spolu s očištěnými houbami a paprikami na malé kousky a orestujeme v kastrolu na olivovém oleji. Přidáme oloupaný a na plátky nakrájený zázvor, lehce osolíme, kastrol přiklopíme pokličkou a směs podusíme asi 10 minut (podle tvrdosti hub).

Připravenou směs smícháme s uvařenou rýží a podle potřeby dosolíme. Rizotem naplníme vydlabané vařené cibule, které musí být teplé.

Na každý talíř dáme hromádku rizota a k tomu jednu naplněnou cibuli a vše posypeme nasekanou petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...