Cassoulet

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Fazole namočíme přes noc do vody a pak je uvaříme do poloměkka.

Oloupanou cibuli, česnek a slaninu nakrájíme nadrobno a orestujeme v kastrolu na oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, protlak a všechno koření a krátce podusíme. Přimícháme uvařené a odkapané fazole, vše zalijeme vývarem a zvolna dusíme pod pokličkou asi hodinu.

Pak přidáme kuřecí křidélka, osolíme a dále dusíme a podle potřeby doléváme vodou, dokud fazole nezměknou.

Na závěr přimícháme překrájená rajčátka, podle potřeby přisolíme a podáváme posypané zelenou petrželkou.

Poznámka k receptu

Přípravu urychlíte, když použijete fazole sterilované. Dejte jen pozor, aby nebyly v kyselém nálevu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...