Krkonošský hubník

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Houby namočíme na hodinu do studené vody, pak je slijeme a překrájíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a zesklovatíme ji na sádle. Přidáme houby a podusíme je doměkka.

Housky nakrájíme na kostky, nasypeme je do mísy, přelijeme mlékem s rozšlehanými vejci, přidáme podušené houby, nakrájenou petrželku a pažitku, jemně nakrájený česnek a krupičku, osolíme a opatrně promícháme.

Směs naplníme do vymazané a vysypané zapékací formy nebo pekáčku, vložíme do trouby vyhřáté na 160 °C a pečeme dozlatova asi 30 - 40 minut (podle tvaru formy). Před podáváním hubník nakrájíme.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...