BRUSCHETTA S KOZÍM SÝREM A RELISHEM Z ČERVENÉ CIBULE A ŘEPY

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 150 °C. Bagetu nakrájejte na plátky, potřete z obou stran olejem, položte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 15 minut. Nechte vychladnout na mřížce. Vidličkou našlehejte v misce kozí sýr s 1 ½ lžíce olivového oleje.

2. V hrnci rozehřejte lžíci olivového oleje, přidejte na tenká kolečka nakrájenou cibuli a opékejte 10 minut nebo dokud nebude cibule změklá. Občas zamíchejte. Přidejte cukr, ocet, sůl, pepř a nechte lehce zkaramelizovat a odvařit kyselou chuť octa. Řepu nakrájejte na tenké proužky, přidejte k cibuli a 10 minut společně poduste. Odstavte a nechte zchladnout. Bruschetty potřete našlehaným kozím sýrem, pokryjte cibulovo-řepovým relishem a posypte najemno nasekaným čerstvým rozmarýnem

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...