Anglická snídaně

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do hrnce nalijte trochu vody, vložte pařák a dejte ohřát 4 nožičky párků do páry.

2. Pánev potřete trochou oleje a opečte v něm plátky slaniny dozlatova. Odložte je na teplé místo. Do rozpáleného oleje dejte rajčata rozkrojená na poloviny a opečte je z každé strany asi 3 minuty. Opět odložte na teplé místo.

3. Na stejné pánvi prohřejte fazole v tomatě. Podle chuti osolte a opepřete.

4. V jiné pánvi rozpalte zbylý olej a rozklepněte do něj jednotlivě vejce. Mírně osolte a smažte, dokud bílek neztuhne. (Vejce připravujte jedno po druhém, aby se nespojila.)

5. Na každý talíř naservírujte sázené vejce (volské oko), přidejte nožičku párku, slaninu, opečené rajče a prohřáté fazole. Podávejte s bílým pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...