Nepečené trubičky s mandlemi

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V kastrolu rozpustíme tuk, vmícháme do něj postupně cukr, kakao, mléko a škrobovou moučku a směs zahřejeme až k bodu varu (ale nevaříme, hmota by se srazila!).

Hmotu odstavíme z ohně a když trochu prochladne, pomalu do ní vmícháme mleté oříšky. Vál poprášíme moučkovým cukrem a z kakaové hmoty na něm vyválíme rukou tenký váleček.

Nakrájíme ho na kousky a z každé strany do nich vtiskneme polovinu příčně rozkrojené mandle špičkou dovnitř.

Trubičky necháme vychladnout a pak je ozdobíme rozehřátou bílou čokoládou, kterou posypeme čokoládovým zdobením a necháme zaschnout.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...