Pusinky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Bílky, špetku soli a oba druhy cukru smícháme ve vhodné misce. Ponoříme ji do horké vodní lázně a směs vyšleháme do sněhu. Když drží pevně tvar, přendáme mísu do dřezu se studenou vodou a sníh dále prošleháváme do vychladnutí.

Připravenou hmotu naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a na plech vyložený papírem na pečení nastříkáme malé pusinky.

Plech s pusinkami vložíme do trouby vyhřáté na 90 - 100 °C a pusinky sušíme asi 30 minut. Jakmile jdou pusinky snadno odlepit od papíru, jsou hotové.

Poznámka k receptu

Aby papír na plechu dobře držel, přilepte ho v každém rohu k plechu malou pusinkou sněhu.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...