Piškotové řezy Božena

Seznam surovin

Na nádivku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Vejce utřete s cukrem a kakaem do pěny. Mouku prosejte s práškem do pečiva a spolu s nastrouhanými jablky vmíchejte do hmoty. Přidejte rozehřátý tuk a vypracujte vláčné těsto. Rozetřete ho na vymazaný a vysypaný plech a upečte v troubě vyhřáté na 180° C.

Oloupejte 3 jablka, zbavte je jádřinců, nakrájejte nebo nastrouhejte a rozvařte na kaši. Nechte ji vychladnout, přimíchejte do ní mleté piškoty nebo sušenky a rum. Změklé máslo utřete s cukrem a smíchejte s jablečnou hmotou.

Upečený a vychladlý korpus potřete nádivkou a nechte v chladu ztuhnout. Potom potřete povrch předem připravenou polevou a nechte opět v chladu rozležet.

Hodnocení: 3,5/5

Hodnotilo: 4

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...