Koka řezy

Seznam surovin

Na krém:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Žloutky utřete s cukrem do pěny a postupně přišlehejte teplou vodu. Přidejte olej a směs dobře rozmíchejte. Mouku prosejte a z bílků ušlehejte pevný sníh. Mouku střídavě se sněhem zlehka
vmíchejte do těsta.

Natřete ho na vymazaný a vysypaný plech a vložte do trouby vyhřáté na 180°C. Piškot upečte a nechte vychladnout. Změklé máslo utřete s cukrem. Rozemleté sušenky zalijte smetanou a potom dobře rozmíchejte s máslovou hmotou.

Krém natřete na vychladlý korpus, pocákejte předem připravenou polevou a nechte v chladu rozležet.

Poznámka k receptu

Polevu můžete ještě posypat strouhaným kokosem nebo barevnou rýží.

Hodnocení: 4,5/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...