Vanilkovo - karamelová zmrzlina s hruškami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Sýr, vanilkový krém, tresť a 5 lžic cukru smícháme. Necháme 3 - 4 hodiny mrazit, poté promícháme s karamelami a necháme přes noc zmrazit.

Horkovzdušnou troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Hrušky oloupeme, odstraníme jádřince a rozčtvrtíme. Čtvrtky dáme do zapékací mísy, polijeme 100 ml vody, přidáme skořici a zbývající cukr.

Přikryjeme alobalem a 20 minut pečeme. Poté skořici odstranímea necháme vychladnout. Podáváme s mírně povolenou zmrzlinou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...