Tříbarevný koláč

Seznam surovin

Na křehké těsto:

Na nádivku:

Na šlehané těsto:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z mouky, rozmělněného másla, cukru, žloutků, prášku do pečiva a kokosového mléka vypracujeme tužší křehké těsto. Rozválíme ho mezi dvěma fóliemi na plát silný asi 2 cm a vložíme na dno pekáčku vyloženého papírem na pečení. Těsto propícháme vidličkou a upečeme při 170 °C dorůžova.

V míse smícháme tvaroh s vejci, cukrem a kokosovou moučkou. V druhé míse připravíme šlehané těsto. Vyšleháme žloutky s cukrem do pěny a postupně je vmícháme do rozpuštěné vlažné čokolády. Střídavě vmícháme mouku smíchanou s kokosovou moučkou, kakaem a práškem do pečiva a tuhý sníh ušlehaný z bílků a špetky soli.

Na těsto v pekáčku rozetřeme tvarohovou nádivku, zakryjeme ji šlehaným těstem a koláč pečeme asi 30 minut při 165 °C.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...