Linecký koláč s ovocným rosolem

Seznam surovin

Na náplň:

Na rosol:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z proseté mouky, změklého margarínu, cukru, vejce a kůry zpracujte hladké těsto. Nechte ho 1 hodinu odležet v chladu. Na pomoučeném vále vyválejte 3 mm silný plát a přendejte ho na vymazaný plech s vyšším okrajem. Těsto upečte v předehřáté troubě při 180°C do růžova.

Uvařte puding a rozetřete ho na upečený plát těsta. Povrch poklaďte kousky ovoce.

Ze šťávy, maizeny a cukru uvařte hladkou kaši a nalijte ji na ovoce. Rychle rozetřete do roviny, než začne kaše rosolovatět. Plech s moučníkem uložte do chladu, aby ztuhl.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...