Jablečný koláč s mascarpone

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Utřete žloutky s cukrem. Dřevěnou měchačkou přidejte mascarpone a míchejte, dokud se s nimi mascarpone zcela nespojí.
Až bude směs krémová a hladká, přidejte prosetou mouku s kypřícím práškem a dále opatrně míchejte dřevěnou měchačkou. Jablka oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky, pečlivě vmíchejte do směsi.
Na závěr přelijte do koláčové formy vymazané máslem a vysypané moukou. Vložte do předehřáté trouby a pečte hodinu při 180 °C.

Poznámka k receptu

250 g Galbani Mascarpone 250 g mouky 150 g cukru 4 vejce 1 sáček kypřícího prášku do pečiva 3 jablka Máslo na vymazání

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...