Buchta z krabice

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Vejce vyšleháme do pěny a po částech do ní zašleháme změklý tuk. Vmícháme mléko, čokoládovou směs na koláč a šleháme 2 minuty. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy s vyššími okraji, vršek uhladíme, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme 40 - 45 minut. Upečený korpus necháme vychladnout ve formě na mřížce.

Vychladlý korpus vyjmeme z formy, vodorovně ho prokrojíme, spodní část potřeme zavařeninou a obě části opět spojíme k sobě. Smetanu se ztužovači vyšleháme dotuha, rozetřeme ji na korpus, vršek uhladíme a rovnoměrně posypeme čokoládovými lupínky nebo čokoládovou rýží.

Korpus nakrájíme na kostky a každou ozdobíme borůvkami nebo jiným drobným ovocem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...