Malinový ocet II

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Omyté maliny vložte do větší zavařovací sklenice a promačkejte vidličkou. Zalijte je octem, uzavřete sklenici a uložte do chladu a temna. Nechte marinovat 1 - 2 týdny, obden obsah protřepte.

2. Tekutinu přeceďte přes plátno do rendlíku a přidejte cukr. Za stálého míchání tekutinu zahřívejte jen tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Hotový ocet přelijte do sterilizované láhve.

Poznámka k receptu

Ovocný ocet se skvěle hodí do zeleninových i ovocných salátů. Můžete ho vyrobit z jakéhokoliv ovoce, nejkrásnější a nejlepší je ale z malin.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...