Domácí mangové čatní

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na rozehřátém oleji osmahněte oloupaný a na malé kousky nakrájený zázvor, česnek, cibulku a chilli papričku.

Přidejte koření a míchejte cca 1 minutku.

Přidejte oloupaná a na kostky nakrájená manga, cukr, ocet, zamíchejte a rychle přiveďte k varu. Pak teplotu stáhněte a dál vařte další hodinu.

Stáhněte z plotny a nechte vychladnout.

Skladujte ve sklenici v lednici (vydrží 2 měsíce) nebo v mrazáku.

Poznámka k receptu

Tato pochutina pochází z Indie. Používá se jako dip nebo přímo ve vaření. Výborné i jako dip k zelenině, při grilování, k chipsům (tortilla chips, poppadom...).

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...