Pečené brambory s bylinkovou omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Neoloupané brambory důkladně omyjeme, osušíme, propícháme na několika místech vidličkou a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Vložíme je do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 40 – 60 minut (podle velikosti).

Mezitím smícháme zakysanou smetanu se špetkou soli a pepře.

Upečené brambory každou nahoře křížem nařízneme, opatrně rozevřeme alobal a stlačením spodní části brambory v dlaních ji opatrně rozevřeme. Vzniklý otvor naplníme ochucenou smetanou a posypeme ji nakrájenou pažitkou.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 2

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde