Polévka z červené čočky I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno, zázvor nastrouhejte na jemném struhadle. V hrnci rozpalte olej a orestujte na něm cibuli a česnek. Pak přidejte zázvor a římský kmín, nechte minutku rozvonět, přidejte čočku a zalijte sterilovanými rajčaty a vývarem. Osolte, opepřete a vařte asi 20 minut, dokud čočka nezměkne. Polévku rozdělte do misek, ozdobte petrželkou a podávejte.

Poznámka k receptu

Díky zázvoru polévka zahřeje, když se vrátíte vymrzlí z venku, díky čočce je zase sytá a výživná. V rámci menu proto podávejte menší porce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...