Mořská polévka s rajčaty a chlebem

Seznam surovin

Na ozdobu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V hrnci rozehřejeme trochu olivového oleje a orestujeme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Přidáme omytá a na kousky nakrájená rajčata, vše zalijeme 6 dl horké vody a
povaříme 20 minut.

Polévku přelijeme do mixéru, přidáme toastový chléb, tymián a balzamikový ocet, osolíme, opepříme a vše rozmixujeme na hladký krém. Polévku přelijeme zpět do hrnce, přivedeme k varu, přidáme parmičky a 10 minut pomalu dusíme pod pokličkou.

Ryby rozdělíme do hlubokých talířů, zalijeme je polévkou a každou porci ozdobíme tymiánovými lístky a pokapeme balzamikovým octem a olivovým
olejem.

Poznámka k receptu

Olej i ocet můžete na závěr nalít na polévku ozdobně do tvaru různých ornamentů.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...