Boršč s kuřecím masem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuře zalejeme větším množstvím studené vody, přidáme jednu oloupanou a rozkrojenou cibuli, nové koření, pepř, bobkový list a sůl a vaříme asi 60 minut doměkka. V hrnci na oleji zpěníme druhou cibuli nakrájenou nadrobno, nasekaný česnek a oloupanou kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky. Vmícháme rajský protlak, zalejeme scezeným kuřecím vývarem a přidáme oloupané brambory pokrájené na kostičky. Zelí propláchneme přes cedník, necháme okapat a vmícháme do polévky společně s oloupanou řepou nakrájenou na hranolky. Vše vaříme doměkka. Poté vhodíme do polévky kuřecí maso nakrájené na kousky. V miskách ozdobíme kopečkem kysané smetany.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...