Vepřové medailonky s čokoládovo-pomerančovou omáčkou

Seznam surovin

připravte si:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Panenku očistěte, nakrájejte na plátky, osolte a opepřete. V pánvi rozpalte olej a maso opečte z obou stran dozlatova. Odložte stranou a udržte v teple.

2. Do pánve vlijte pomerančovou šťávu, vařečkou uvolněte případný nápek a rozmíchejte. Vařte asi 5 minut na středním ohni, aby se šťáva mírně zredukovala. Přidejte nastrouhaný zázvor a čokoládu a míchejte,
dokud směs nemá konzistenci omáčky. Přidejte maso a v omáčce je prohřejte. Podávejte s rýží.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...