Vepřová panenka s čočkovým salátem

Seznam surovin

Na salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, potřeme je passatou smíchanou s dvěma lžícemi oleje, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na grilu nebo grilovací pánvi.

Do mísy nasypeme vařenou čočku, přidáme nakrájenou rukolu, cibulkovou nať, mátu a koriandr, omytá a nadrobno nakrájená rajčata, salát dochutíme olivovým olejem, solí, pepřem, hořčicí a limetkovou šťávou a promícháme.

Čočkový salát rozdělíme na talíře, doplníme grilovanými medailonky a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Pokud by pro vás maso i salát byly málo syté, dejte si k nim kousek celozrnného pečiva.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...