Panenka masala

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso dobře promícháme s jednou lžící garam masaly a lžičkou soli. Přidáme jogurt a necháme 30 minut odležet v lednici. Na nepřilnavé pánvi dobře rozehřejeme 4 lžíce oleje a marinované maso na něm zprudka orestujeme, aby se zatáhlo. Uvnitř musí zůstat krvavé. Vyjmeme ho a odložíme stranou. Na stejné pánvi, na středním plamenu rozehřejeme zbývající olej, přisypeme cibuli a restujeme ji asi 10 minut do světle hnědé barvy. Snížíme teplotu, přidáme rozdrcený česnek a zázvor a opékáme asi 1 minutu. Do pánve nalejeme obsah konzervy rajčat, okořeníme zbývající garam masalou a špetkou chilli. Zamícháme a dusíme, až se odpaří tekutina. Přilejeme kokosové mléko, necháme provařit a do pánve vrátíme orestované maso. Necháme 2 minuty podusit a necháme stranou několik minut odpočinout. Na talířích ozdobíme lístky bylinek

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...