SKVĚLÉ KLOBÁSKY S ČERVENOU CIBULÍ A KAPUSTOU

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli nakrájejte na tenké klínky, česnek a tymián nasekejte nadrobno. Kapustu nakrájejte na proužky a spařte vroucí vodou. V hlubší pánvi rozpalte olej a opečte všechny klobásky dozlatova.

2. Klobásky vyjměte z pánve, ve výpeku opečte cibuli, pak přidejte i česnek, tymián, kapustu a chvilku restujte. Přidejte okapanou čočku, balsamikový ocet, podlijte vývarem a promíchejte. Přidejte opečené klobásky, všechny suroviny nechte prohřát a tekutinu zredukovat. Podávejte s pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...