MASOPUSTNÍ GULÁŠ

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Špek nakrájejte na drobné kostičky, játra na kousky, krkovici na kostky, klobásu na kolečka, cibuli nadrobno. V hrnci se silným dnem rozpalte olej a vypečte na něm špek. Pak přidejte cibuli a opečte ji dozlatova. Přidejte maso, játra a klobásu, nechte je zatáhnout a zaprašte paprikou. Papriku nechte rozvonět a přilijte sterilovaná rajčata. Podlijte maso vodou tak, aby bylo ponořené, osolte, opepřete, vsypte majoránku a ke směsi přidejte prolisovaný česnek. Zamíchejte a duste, dokud všechno maso nezměkne a nevytvoří se hustá omáčka. Guláš podávejte posypaný čerstvou majoránkou.

Poznámka k receptu

S tímhle gulášem nikdy nebudete sami, neuvěřitelně vonící směs mas totiž přiláká strávníky z domu i zvenčí. S přílohou si hlavu nelámejte, nejlépe chutná s měkkým kváskovým chlebem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...