Hovězí steaky s rajčaty v bazalce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Steaky lehce naklepeme nebo jen rozmáčkneme dlaní. Opepříme je, potřeme olejem a necháme 30 minut odležet.

Rajčátka nakrájíme na čtvrtiny. Smícháme je s nasekanou bazalkou, pažitkou, pepřem, olejem a solí a uložíme v chladu.

Maso osolíme a zprudka pečeme na olejem nebo slaninou potřené mřížce grilu. Pečeme medium - dorůžova asi 3 - 5 minut z každé strany. Ke konci grilování krátce opečeme plátky cukety. Hotový steak vložíme na talíř a doplníme jej cuketou a částí rajčátek, zbylá rajčata podáváme stranou v misce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...